Podzimní turnajový víkend 4. - 5.10.2008

 

S měsíčním předstihem byl naplánován na 4.10. závěrečný turnaj pro místní hráče k ukončení letošní sezony. Zakaboněná obloha posledních 10-ti dnů před plánovaným turnajem chtěla zhatit sportovní výkony tenistů, ale nakonec se předpověď nepotvrdila.

Dopolední čas vyplnily dvouhry starších žáků TKL. Pavoukem turnaje došli nejdále Josef Boudník a Petr Blažek. Prvně jmenovaný nakonec zvítězil po tuhém boji a odnesl si putovní pohár pro nejlepšího „singlistu“. Obhájkyně loňského titulu, Adéla Baumová, potvrdila své kvality i letos a rovněž převzala krásný putovní pohár pro nejlepší hráčku ve dvouhře.

Odpoledne se sešlo neuvěřitelných 24 hráčů, kteří nedbali špatné předpovědi počasí, a přišli si na závěr tenisového roku užít ještě trochu antuky.

Rozděleni do tří skupin po čtyřech párech sehráli systémem každý s každým svá utkání s následujícími výsledky: ve skupině „A“ zvítězila dvojice Ondřej Tejnecký, Marek Kroutil, ve skupině „B“ Pavel Jaremenko, Martin Mokroš, ve skupině „C“ pak Jiří Běloušek a Patrik Urban. Všichni převzali putovní poháry.

Poděkování patří všem aktérům za předvedené výkony a dobrou náladu.

 

 

         

 

     

 

     

 

     

 

     

 

photos by johny & kuba

 

 

V neděli, 5.10., na kurtech TKL, proběhl vůbec první turnaj místních nadějí v minitenise.

Slunečné počasí přilákalo na 13 mladých tenistů, kteří byli rozděleni dle roku narození do čtyř skupin. V nejstarší kategorii „99“ zvítězil Lukáš Machálek, ve skupině narozených v roce 2000 zvítězila Veronika Časarová a Gabriela Fialová a v nejmladší kategorii „01“ dosáhla na vítězství Tereza Pešková. Všichni aktéři si odnesli nějakou z cen a jejich nasazení a výkony jsou dobrým příslibem jejich „tenisové kariéry“ do budoucna.

 

     

 

     

 

photos by Martina Brabcová

 

 

Archív anket