Závěrečný turnaj čtyřher 2009

 

Den plný tenisové hry pro letošní rok (09) se na našich dvorcích uskutečnil 3. října. Za velmi pěkného, přímo tenisového, počasí si našly cestu  na antuku přes tři desítky tenistů.

Již tradičně dopoledne vyplnily dvouhry starších žáků. V kategorii dívek obhájila vítězství z loňska Adéla Baumová, která ve finále porazila Zuzanu Vopěnkovou 6:3, 6:2. V chlapecké kategorii jsme měli vítězě dva. V jedné skupině prošel jako nůž máslem vítěz Rostislav Berka, v boji o 1. místo porazil Petra Blažka 6:3, 7:6. Ve druhé si taktéž hladce poradil loňský obhájce poháru Josef Boudník se svými soupeři a nevyrovnanější boj svedl s Adamem Roulem, kterého nakonec porazil 7:6, 6:1.

Odpoledne patřilo dospělým. Sešlo se jich na 12 párů a že se bylo na co dívat! Rozřazeni do tří skupin po čtyřech sehrál každý pár zápas s každým do devíti gamů. Putovní pohár obdrželi Pavel Jaremenko, Michal Žofka v jedné, Petr Hořejš, Martin Hořejš ve druhé a ve třetí skupině Jiří Běloušek společně s Patrikem Urbanem. Pohodu celému dni dodávalo výborné občerstvení a samozřejmě nezbytná dobrá nálada.

Jelikož tento turnaj byl na našich kurtech v tomto roce poslední, po zimní přestávce a trénincích v halách se těšíme na další, dubnový turnaj.

Marek Kroutil

 

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

 

Archív anket